Wat anderen zeggen over ons

“Wij willen jullie heel erg bedanken voor het supergave optreden. We hopen jullie snel weer te mogen ontvangen! Beste mensen: een echte aanrader om deze band te boeken! Ze zijn heel goed en zetten de tent op zn kop!” – Café d’Olde Wettering, Lierderholthuis.

“We hebben zowel vanuit het publiek als vanuit de cateraars alleen maar positieve geluiden gehoord over de sound en de vibe van de muzikale omlijsting.” – organisatie festival ‘Lepeltje Lepeltje’ in Apeldoorn.
“Wat een topband!” – Hans, eigenaar café de Herberg in Ommen.

“Gisteren mochten we Monkey Joe ontvangen en dat was wel zó gaaf dat het dak eraf ging. Dat laatste figuurlijk natuurlijk” – Jaap, eigenaar Café Zuijdt in Zwolle.

“Wij hebben genoten!” – organisatie festival ‘Muziek aan het Plein’ op het Assendorperplein.

“Fijn stukje muziek mannen! Tot de volgende keer…” – Erwin, Café de Cactus in Hengelo

Pinksterbluesweekeinde

Twee optredens afgelopen weekeinde. Vrijdag naar Apeldoorn voor het Bluescafé. Derde keer inmiddels; wanneer krijgen we onze stamgastenkaart Jan? Een enthousiaste dame wilde graag meezingen, verzoeknummer ‘Purple rain’… Die hadden we al anderhalf jaar niet meer gespeeld. Maar hij ging best aardig én voor ons publiek doen we natuurlijk alles 😉
Maandagmiddag, Tweede Pinksterdag, stortten wij de Heilige Bluesgeest uit over het kleine stadje Ommen. Cafébaas Hans stond te swingen achter de bar en geluidsman Tony draaide aan de knoppen. Ook op het terras waren we goed te horen. Ideale combi: zon op je bolletje en live bluesrock in je oren.
Een nummer dat we dit jaar nieuw op de playlist hebben is ‘Never Be Clever’ van Herman Brood. Fijn nummer om te spelen. Hieronder zie je ‘m terug:

Op 10 juni staan we van 14.00 tot 16.00 in de muziektent op het Assendorperplein in Zwolle. Heel veel zin in! Ben jij er ook bij?

Eerste live optreden van 2018 zit er alweer op: Lierderholthuis!

Zaterdag 13 januari stonden we op de planken in Liederholthuis. Kent u dat niet? Meteen even naartoe op het volgende dagje uit, want daar staat een van de gezelligste cafés van Salland: d’Olde Wettering. Geluid en licht deze keer voor het eerst verzorgd door Robin, dank je, was top!

Twee korte stukjes hebben we op YouTube gezet:

En een mooie actiefoto van Pierre, dit keer eens niet áchter z’n drumkit maar ervóór:

 

Monkey Joe steeds vaker live te zien

Steeds meer kroegjes en cafés weten ons te vinden en wij hen! Weer wat nieuwe optredens geregeld 🙂 Check ‘optredens’ voor data en plekken. Of volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven.

In november twee keer raak. Eerst in de stad van PEC Zwolle (Vliegende Paard 17 november), daarna in de stad van Go Ahead Eagles (Café Persee 24 november). Eens kijken waar het publiek het beste meedoet.

Folders en nieuwe visitekaartjes

Wij timmeren steeds verder aan de naamsbekendheid-weg.
Nieuwe informatiefolders en nieuwe visitekaartjes. 
Klik op de foto voor groot formaat

Een avondvullende bluesrockshow?

Monkey Joe! Apeshit Bluesrock!!!

 

 

Monkey Joe goes Soest, zaterdagavond 28 januari!

Monkey Joe 25 januari Artishock28 januari staan we bij Artishock in Soest en kunnen we weer wat nieuw ingestudeerde nummers live gaan uitproberen (o.a. Home van Aynsley Lister). Artishock is een cultureel podium met een lange geschiedenis, ze bestaan dit jaar 50 jaar. En elke maand organiseren zij een vaste bluesavond. Natuurlijk zijn wij vereerd om deel te mogen uitmaken van dit stukje blueshistorie. Deur open 21.30, begin om 22.00!

Meer info? Hier klikken: http://www.artishock-soest.nl/blues/3962-blueswheel

Laat via Facebook weten of je erbij bent: https://www.facebook.com/events/1831139273834772/

Santa Claus in dah house?

Nieuwe drum kit voor Pierre. Dus was “Santa Claus in dah house?” Gezien de kerstversiering op de achtergrond zou je denken van wel. Na 12 jaar trouwe dienst van de Tama werd het tijd voor wat anders. Een Ludwig. De Tama is wel een blijvertje, een “Anniversary Edition” moet je houden. 🙂  De nieuwe “Zildjian Custom A Hi-hat” en de derde “Projection Crash” maak de set echt compleet.

Sinds 1992 voor het eerst geen Tama…. 🙂

Monkey Joe

Brabantse gezelligheid

Monkey Joe had nog nooit in Brabant op de planken gestaan… maar zaterdagavond 24 juni was het eindelijk zover! Een klein en reuzegezellig festival in muziekdorp Son en Breugel, waar wij de zaterdagavond mochten afsluiten: Kuylkamp. Eerst de optredens gezien van Old Grey & Restless, Henri & The Spiders from Mars en Miez Tiez Top, vervolgens zelf de bühne op! Wat een leuk publiek: dansen, meezingen, enthousiasme alom en aan het einde wilden ze ons niet laten gaan. Na vijf toegiften moesten we toch helaas weer terug naar ‘boven de rivieren’… maar na de zomer komen we weer terug in het land van Maas en Waal! Op 11 september, in Boxtel, op de Mustang Club Family Day. Nu alweer zin in!

Jack’s een succes

Ons optreden in Jack’s Music Bar was een succes.
Eind dit jaar waarschijnlijk weer bij Jack’s Music bar.
TMCN
Bestuursleden van de T.M.C.N. (Mustang club) waren er ook.
Vanuit Noord-Brabant gekomen om ons te zien spelen.

En wij zijn gelijk geboekt voor de T.M.C.N. Family day 2016 op 11 september.
Reiny, Miranda en Loes, leuk dat jullie er waren en bedankt.
Wij kijken er naar uit!